Impuscaturi Paintball Multiplayer

📅22.06.2020, jucat de: 1066 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impuscaturi Paintball Multiplayer?

Cele mai interesante jocuri 3D apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit un nou joc multiplayer Minecraft cu impuscaturi pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un nou joc Impuscaturi Paintball Multiplayer.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sa va miscati in harta 3D si mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa va tineti sub control personajul 3D Minecraft din acest joc online multiplayer.

La fel ca in orice alt joc online multiplayer, trebuie sa reusiti sa va cautati locul si un server online pe care sa jucati alaturi de toti prietenii vostri, ceea ce nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe pentru a avea cel mai mare punctaj.

Pentru ca este un joc 3D Minecraft multiplayer online, o sa vedeti ca vor fi foarte multi jucatori pe harta Minecraft pe care o sa fiti si voi, ceea ce inseamna ca o sa aveti o gramada de tinte pe care sa le impuscati. Trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, o sa reusiti sa va impuscati toti inamicii.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va folositi armele paintball Minecraft 3D in cel mai bun mod folosind mouse-ul, astfel tinta voastra va fi foarte buna si o sa vedeti cum diferite alte jocuri online de baieti vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Impuscaturi Paintball Multiplayer

Cum se joaca Impuscaturi Paintball Multiplayer?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.