Gaseste Among Us

📅27.03.2021, jucat de: 547 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Gaseste Among Us?

Iata ca si astazi revenim in adorata categorie de Jocuri cu Among Us, si vom face asta atata timp cat copiii care ne viziteaza site-ul inca au un mare interes in a se juca astfel de jocuri, si cu jocuri minunate si distractive precum cel de astazi, intitulat Gaseste Among Us, suntem siguri ca asta va dura multa vreme de acum inainte.

Niciun joc cu obiecte ascunse nu este identic, mai ales in aceasta categorie, asa ca hai sa te punem la curent cu ce ai de facut acum si aici, ca sa poti sa dai tot ce ai mai bun la acest joc! Evident, dupa cum spune si titlul, sa gasesti astronauti va fi scopul tau principal, si in partea de sus a ecranului ti se arata care este cel pe care il urmaresti.

Da click pe Play ca mai multi astronauti sa fie aruncati pe ecran din partea de sus, si dupa aceea va trebui sa il cauti pe cel necesar si da dai click pe el, si cand toti au fost gasiti, da click pe Play din nou ca sa ii cauti pe altii. Nu da click gresit  de prea multe ori, sau vei pierde jocul, lucru pe care nimeni nu si-l doreste.

Mult succes, distractie placuta, si toate cele bune iti dorim, si sa te distrezi cum doar aici este posibil!

Gaseste Among Us

Cum se joaca Gaseste Among Us?

Folositi mouse-ul.