Among Us cu Pisici

📅08.02.2021, jucat de: 1371 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us cu Pisici?

Daca va plac si pisicile dar si jocurile cu Among Us online multiplayer, sunteti foarte norocosi, caci urmatorul joc nou pe care ti-l oferim astazi pe site-ul nostru va ofera ambele lucruri intr-un pachet super distractiv, cu un joc intitulat Among Us cu Pisici, sau CATAC.IO, care este un joc in care astronautii din spatiu cu care te vei juca vor avea urechiuse de pisici.

Vei incepe prin a alege numele cu care vrei sa fi recunoscut in joc. Cu mouse-ul te vei plimba prin arena, miscand mouse-ul incotro vrei sa ajungi, si trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa injunghii cu cutitul alti jucatori, care vor fi si ei astronauti cu urechi de pisica, si trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa fi ultimul jucator in arena.

Ca sa ataci trebuie pur si simplu sa dai click in timp ce te apropii de inamic. Daca gasesti obiecte ajutatoare pe harta, nu ezita sa intri in ele ca sa le capturezi, si sa le folosesti spre avantajul tau impotriva celorlalti jucatori. Mult succes, distractie placuta, si nu ezita sa ramai alaturi de noi si sa te joci si alte Jocuri Among Us care mai de care!

Among Us cu Pisici

Cum se joaca Among Us cu Pisici?

Folositi mouse-ul.