Oua Surpriza cu Papusile LOL

📅21.01.2021, jucat de: 1966 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Oua Surpriza cu Papusile LOL?

Daca esti mare fana a seriei de papusi LOL Surpriza, atunci stii foarte bine ca papusile dar si accesoriile sale si orice alte lucruri in plus pe care le poti cumpara pentru ele vin in oua pe care tu le desfaci, intrucat partea de unboxing este una dintre atractiile acestei serii, si partea favorita a copiilor.

Este foarte palpitant sa deschizi oul si sa vezi ce ai in el, dar in caz ca nu ai bani sa cumperi noi oua tot timpul, sau pur si simplu vrei sa vezi cat mai multe surprize si papusi, te invitam sa deschizi astfel de oua intr-un mod virtual, cu jocul Oua Surpriza cu Papusile LOL, unde ai nenumarate optiuni.

Incepe prin a da click pe butonul cu ou din partea inferioara a ecranului, dand click pana cand masina cu oua vine la casa ta. Deschide cutia, si pe urma da click pe oua ori de cate ori este nevoie pana se deschid si vezi papusile, jucariile, accesoriile, si orice alte obiecte surpriza care au fost pregatite special pentru tine.

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu sta pe ganduri, intrucat avem si alte jocuri noi pregatite astazi pentru tine, si nu am vrea sa le ratati!

Oua Surpriza cu Papusile LOL

Cum se joaca Oua Surpriza cu Papusile LOL?

Folositi mouse-ul.