Batalia Papusilor LOL Surpriza

📅13.01.2021, jucat de: 1204 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Batalia Papusilor LOL Surpriza?

Unul dintre cele mai calitative si distractive Jocuri cu LOL Surpriza dintotdeauna tocmai ce a fost adaugat gratis pe site-ul nostru ca toate fanele categoriei de aici sa ii dea o sansa si sa se distreze incredibil de tare, lucru pe care va invitam sa il faceti chiar acum, el fiind intitulat Batalia Papusilor LOL Surpriza.

Ca si in viata reala, jocul iti permite sa deschizi tot felul de oua surpriza care iti vor acorda nu doar papusi noi cu care sa te joci, dar si haine sau accesorii cu care sa le imbraci, asa ca de fiecare data cand ti se da sansa sa despachetezi un ou, nu o rata, neavand niciun dubiu ca papusile vor arata extraordinar.

Deasemenea, impreuna cu papusile cu care te joci va trebui sa participi la diferite concursuri, intrucat toate vor sa ajunga printese, si va exista o adevarata confruntare. De fiecare data cand te vei lupta cu o maestra, urmareste regulile duelului si incearca sa dai tot ce ai mai bun pentru a castiga.

Poti castiga monezi, si cu monezile castigate poti cumpara si mai multe oua surpriza sau alte obiecte super tari. Este atat de simplu, asa ca incepe jocul chiar acum, si nu ezita sa le spui si prietenelor tale despre el!

Batalia Papusilor LOL Surpriza

Cum se joaca Batalia Papusilor LOL Surpriza?

Folositi mouse-ul.