Among Us Aventura in Spatiu

📅10.01.2021, jucat de: 752 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Aventura in Spatiu?

Among Us Aventura in Spatiu este unul dintre cele mai tari jocuri de alergat si sarit pe care le vei gasi in aceasta categorie, fara nicio indoiala, si unde echipa noastra administrativa s-a distrat pe cinste pe tot parcursul jucarii lui, asa ca nu ne indoim ca si tu o vei face, indiferent de cine esti, in special daca iti plac jocurile Among Us.

In acest joc te vei afla pe nava spatiala si vei controla un astronaut, si el va inainta pe traseu de unul singur, tu trebuind sa dai click pe ecran ca sa il faci sa sara, si cu cat tii mai mult apasat, cu atat vei sari pe o distanta mai mare, lucru important, incat obstacolele, gropile, si capcanele pot avea dimensiuni diferite. Indiferenet, evita-le cu orice pret.

Vei putea avea cutii cu bombe inauntru, tot felul de rachete cazute care explodeaza, sau alti astronauti care conduc masini care te pot calca, si numarul de pericole si densitatea lor va creste cu cat avansezi. Pe masura ce inaintezi, incearca si sa strangi cat mai multe monede posibil, ca sa iti maresti punctajul.

Deasemenea, poti colecta iteme speciale precum chei, care sunt foarte importante, si incearca sa salvezi alti astronauti. De ce? Pentru ca ei pot reprezenta vieti in plus, ei fiind eliminati daca cazi in capcane, si pierzi jocul doar cand pierzi si ultimul astronaut pe care il ai la dispozitie.

Speram ca nu se va intampla asta, totusi, ci ca vei inainta departe, si te vei distra la maxim, cum am facut-o si noi!

Among Us Aventura in Spatiu

Cum se joaca Among Us Aventura in Spatiu?

Folositi mouse-ul.