Among Us cu Vampiri

📅 09.01.2021, jucat de: 26 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Among Us cu Vampiri

Among Us cu Vampiri este un joc care ofera exact ceea ce iti promite din titlul jocului, si anume o reimaginare a jocului Among Us, care in mod normal are loc pe o nava spatiala, dar de data asta are loc pe Pamant, unde in loc de clasicii impostori, impostorii de aceasta data vor fi vampiri care vor incerca sa faca din ceilalti oameni vampiri. Cine stie, poate jocul are loc chiar in Romania.

Indiferent, noi ne-am distrat pe cinste, si in continuare iti vom explica ce ai de facut in el, tocmai ca sa poti sa incepi sa te distrezi imediat! Tu poti juca rolul de vampir impostor, daca asta ti se da, si atunci trebuie sa incerci sa musti si sa transformi alti oameni in vampiri, sau pur si simplu sa ii omori.

Daca joci rolul de om, fa sarcinile care ti se da, in timp ce incerci sa afli cine este vampirul si sa il elimini din sat. Vei folosi tastele sageti pentru a te misca si bara de spatiu pentru a interactiona cu cei din jur. Va fi greu, dar va fi palpitant si distractiv, asa ca da-i bataie jocului chiar in acest moment!

Among Us cu Vampiri

Cum se joaca Among Us cu Vampiri?

Folositi sagetile si bara de spatiu.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!