Among Us de Memorie

📅11.12.2020, jucat de: 1375 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us de Memorie?

In fiecare zi aici pe site-ul nostru, voi dragi prieteni o sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri pentru copii cu Among Us, iar astazi o sa gasiti jocul Among Us de Memorie pe care sa il jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare pentru copii, in care personajele Among Us au pregatit pentru voi o gramada de imagini interesante in spatele pieselor de memorie, pe care dragi copii voi trebuie sa le imperecheati.

In acest joc, o sa gasiti o gramada de nivele, fiecare avand un numar diferit de piese de memorie dar si o gramada de imagini unice pe care voi le puteti vedea doar daca apasati click pe fiecare piesa de memorie de pe site-ul nostru.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece aceste noi provocari de memorie vor avea o gramada de imagini Among us aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa le puteti intoarce si imperechea pentru a incepe sa acumulati cat mai multe puncte in cel mai scurt timp.

O sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru copii cu Among Us aici pe site-ul nostru odata ce aveti cel mai mare punctaj si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii pe care sa le incercati si pe telefon si pe tableta online gratuit chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Among Us de Memorie

Cum se joaca Among Us de Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.