Among Us Numere Ascunse

📅11.12.2020, jucat de: 2613 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Numere Ascunse?

Aducem unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii aici pe site-ul nostru, unde incercam mereu sa aducem jocuri distractive pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

Astazi, am adus o super provocare cu Among Us, un joc pentru copii in care o sa vedeti ca personajele Among Us au pregatit o gramada de imagini interesante pe care voi le puteti vedea doar aici pe site-ul nostru si folosind MOUSE-ul o sa puteti juca noua provocare cu numere ascunse.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca personajele Among Us vor aparea in fiecare imagine, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, folosind MOUSE-ul, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, puteti sa terminati o noua provocare pentru copii.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece este o noua provocare cu numere ascunse, in care fiecare nivel este cronometrat, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa terminati noua provocare online cu personajele Among Us sa vedeti cum puteti sa gasiti fiecare numar.

Veti vedea cum am pregatit o gramada de numere ascunse in fiecare imagine de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa le gasiti inainte ca timpul sa expire si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de personajele Among Us de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Among Us Numere Ascunse

Cum se joaca Among Us Numere Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.