Halloween Sparge si Rosteste

📅26.10.2020, jucat de: 1589 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Halloween Sparge si Rosteste?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa gasiti un nou joc Nickelodeon sau Nick Jr pe care sa il jucati gratuit. Jocul Halloween Sparge si Rosteste apare pe site-ul nostru alaturi de foarte multe personaje Nickelodeon care isi doresc sa se distreze de Halloween si in acelasi timp sa invete cuvinte noi in limba engleza.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc pentru copii de toate varstele in care o sa va intalniti alaturi de personaje precum Peppa Pig, Blaze si Masinile Monstru, Paw Patrol sau Ricky Zoom, iar noi va vom spune cum puteti sa va jucati folosind MOUSE-ul si sa urmati fiecare regula a jocului.

O sa vedeti ca in fiecare nivel al acestui joc online, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe, astfel incat alaturi de personajele voastre preferate, din desenele animate de pe Nick Jr, sa ajungeti sa creati diferite cuvinte. Literele de care veti avea nevoie vor fi atarnate de baloane pe ecran.

Misiunea voastra este ca in fiecare nivel al jocului, sa spargeti fiecare balon cu cate o litera, dupa care sa luati litera si sa o amplasati in rand pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Nu este usor deloc, insa suntem siguri ca pana la finalul acestui joc Nickelodeon de Halloween, o sa reusiti sa creati o gramada de cuvinte.

Trebuie sa fiti siguri ca fiecare cuvant pe care il creati alaturi de personajele Nickelodeon este scris corect, deoarece acesta este singurul mod in care o sa puteti sa acumulati puncte si sa terminati aceasta noua provocare avand cat mai multe puncte. Distractie placuta!

 

Halloween Sparge si Rosteste

Cum se joaca Halloween Sparge si Rosteste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.