Baloane si Guppy Tinute de Ziua Carierei

📅06.02.2021, jucat de: 1010 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baloane si Guppy Tinute de Ziua Carierei?

Iata ca inca mai sunt noi Jocuri cu Baloane si Gupy sa le joci aici pe gratis si sa te distrezipe cinste facand acest lucru, motiv pentru care te invitam acum si aici sa dai o sansa la jocul Baloane si Guppy Tinute de Ziua Carierei, care este un simplu joc dress-up cum nu te-ai mai jucat aici pana acum, asa ca nu ar trebui sa il ratezi pentru nimic in lume!

In lumea subacvatica a acestor mormoloci, ei merg la scoala zi de zi, si astazi are loc ziua carierei, cand se vorbeste despre diferite locuri de munca pe care acesti copilasi ar putea sa le aiba in viitor, si pentru a face ziua aceasta de invatare mai interactiva, ei se vor si imbraca in aceste tinute.

Vor fi sase personaje in fata ta din care sa alegi cu care vrei sa incepi. Fiecare dintre ei va fi imbracat in ceva, cum ar fi un bucatar, muncitor in constructii, muzician, doctor, si altele, si pentru fiecare trebuie sa alegi obiectele si accesoriile care li se potrivesc in functie de rolul lor.

Vor fi balonase plutind in jurul personajelor, si in balonase trebuie sa tragi obiectele de care acesti mormoloci au nevoie la job, din lista de jos, atat de simplu este. Incepe distractia chiar acum, si nu te opri aici, caci ar fi pacat sa nu te joci si alte jocuri noi si distractive cum doar aici ti se poate oferi!

Baloane si Guppy Tinute de Ziua Carierei

Cum se joaca Baloane si Guppy Tinute de Ziua Carierei?

Folositi mouse-ul.