Spongebob Trendy

📅20.06.2020, jucat de: 1079 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Trendy?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru in fiecare zi, puteti sa vedeti care sunt cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru fete, pe care voi le puteti juca gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Un nou joc Nickelodeon cu Spongebob apare aici pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa va puteti crea propriul vostru personaj.

O sa va distrati de minune alaturi de Spongebob, micutul personaj marin, pe care astazi il puteti personaliza si il puteti face sa arate asa cum va doriti voi cel mai mult. Puteti sa il considerati fiind un joc online de imbracat sau de decorat, in care personajul Nickelodeon o sa arate exact asa cum va doriti.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti cum spongebob a pregatit diferite moduri in care poate sa pozeze, astfel ca o sa reusiti sa ii selectati forma mainilor, un nas, pantofi, palarii, haine si ochelari pe care Spongebob sa le poarte in modul in care voi doriti.

Pana la finalul acestui joc online Nickelodeon, o sa reusiti sa ii selectati lui Spongebob o gramada de accesorii precum cercei in nas, bocanci in picioare de diferite feluri, palarii de diferite feluri precum palarii de Mos Craciun pana la palarii de bucatari dar si hainele originale pe care il stiti pe Spongebob fiind imbracat sau le puteti schimba.

O sa fiti creativi si o sa il faceti pe Spongebob sa arate intr-un mod cat mai original, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri pentru fete pe care voi dragi prieteni le puteti intalni in categoria de jocuri cu Spongebob sau jocuri Nickelodeon. Distractie placuta!

Spongebob Trendy

Cum se joaca Spongebob Trendy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.