Coloreaza Patrula Catelusilor

📅21.02.2021, jucat de: 3931 ori, voturi: 17

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Coloreaza Patrula Catelusilor?

Nu exista niciun dubiu ca Jocuri cu Patrula Catelusilor este una dintre cele mai populare categorii de Jocuri Nick Jr de pe site-ul nostru, motiv pentru care mereu va vom aduce jocute noi in ea, de fiecare data cand o putem face, cum se intampla si in acest moment, cand va invitam pe toti sa incercati jocul intitulat Coloreaza Patrula Catelusilor.

Acest joc iti permite sa colorezi un total de 10 imagini in alb si negru cu personajele tale favorite din serial, si tu alegi pe care vrei sa le colorezi, in ce ordine o faci, si multe altele. Pentru a color vei alege o culoare prin a alege unul dintre creioanele de jos, si ca sa o aplici folosesti mouse-ul, tinand apasat si miscand-ul pentru a aplica culoarea.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si coloreaza Patrula asa cum iti dicteaza spiritul tau creativ, si suntem siguri ca personajele vor prinde viata prin colorarea lor de catre tine. Ce mai astepti? Da-i start la joc chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci ar fi pacat sa nu joci acest joc, sau altele de pe site-ul nostru!

Coloreaza Patrula Catelusilor

Cum se joaca Coloreaza Patrula Catelusilor?

Folositi mouse-ul.