Blue Gateste Prin Toata Lumea

📅07.02.2021, jucat de: 1078 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blue Gateste Prin Toata Lumea?

In serialul cu Indicile lui Blue si Tu poti mereu sa inveti lucruri noi si sa ai parte de un timp minunat, lucru care se aplica si la jocurile cu Blue online pe care le poti juca aici, jocuri precum cel din acest moment care este intitulat Blue Gateste Prin Toata Lumea, in care vei face exact ce iti spune titlul.

Impreuna cu Blue vei calatori prin toata lumea si vei incerca sa gatesti mancare traditionala din acea tara. De exemplu, vei face placinta de mere cand mergi in America, supa de ramen cand mergi in Japonia, vei face paste in Italia, evident, gogosi traditionale in Rusia, sau fursecuri in Franta.

Pentru fiecare fel de mancare te vei afla intr-o bucatarie dotata cu toate ustensilele, accesoriile, dar si ingredientele de care ai nevoie pentru a gati reteta asa cum trebuie, si tot ce ai de facut este sa urmezi instructiunile de pe ecran si sa dai click unde iti arata Blue si sa gatesti corespunzator.

Mult succes, distractie placuta, si nu pleca nicaieri, caci avem si alte jocuri noi sa va oferim aici astazi, si ar fi pacat sa le ratezi!

Blue Gateste Prin Toata Lumea

Cum se joaca Blue Gateste Prin Toata Lumea?

Folositi mouse-ul.