Nick Jr Block Star Challenge

📅14.12.2020, jucat de: 3002 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nick Jr Block Star Challenge?

Am adus pentru voi dragi copii unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii din categoria de jocuri Nickelodeon pe site-ul nostru, iar voi o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de personaje precum Paw Patrol, Bubble Guppies si alte personaje distractive!

Astazi, o sa vedeti ca am adus o super provocare de indemanare, in care o sa va intalniti alaturi de Blue's Clue, Bubble Guppies, Paw Patrol, Testoasele Ninja si Blaze si Masinile Monstru sunt chiar aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de indemanare pe care il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc in 2 jucatori, in 3 jucatori sau in 4 jucatori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de toti prietenii vostri, sa folositi MOUSE-ul in fiecare mod de joc si sa incepeti sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc de indemanare, o sa vedeti ca fiecare personaj Nickelodeon va avea nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri, deoarece acesta este un nou joc de indemanare, in care folosind MOUSE-ul, o sa folositi block-urile ca si cele de tetris pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri Nickelodeon alaturi de personajele voastre preferate pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Nick Jr Block Star Challenge

Cum se joaca Nick Jr Block Star Challenge?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.