Aventurile lui Paddington Wordblock

📅09.04.2020, jucat de: 1494 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventurile lui Paddington Wordblock?

Am adus pentru voi dragi copii unul dintre cele mai interesante jocuri 2020 de pe Nickelodeon. Acesta este primul nostru joc online cu Aventurile lui Paddington si suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa il ajutati pe micutul ursulet sa acumuleze cat mai multe puncte.

Astazi, am adus pentru voi jocul Aventurile lui Paddington Wrodblocks, in care dragi copii o sa aveti ocazia sa jucati primul nostru joc rebus in care Paddington are mare nevoie de ajutorul vostru. Acesta este un nou joc Nickelodeon educational, in care ursuletul Paddington are nevoie de ajutorul vostru sa termine fiecare nivel si sa reuseasca sa creeze cat mai multe cuvinte noi.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care alaturi de Paddington, sa ajungeti sa folositi mouse-ul si sa creati o cale potrivita pentru a crea fiecare cuvant de pe plansa. O sa vedeti ca fiecare litere este pusa in locul potrivit, insa voi trebuie sa creati cuvintele tragand mouse-ul peste fiecre litera din acest joc. Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa creati aceste cuvinte si sa treceti la nivelul urmator.

In fiecare nivel, Paddington a pregatit pentru voi o lista cu noi cuvinte pe care trebuie sa le creati. Aceste cuvinte pot sa fie scurte sau lungi, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa fiti foarte atenti si sa il ajutati pe Paddington sa acumuleze cat mai multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa reusiti ca alaturi de Paddington sa aveti cuvinte pe plansa.

Fiti rapizi si foarte atenti, deoarece acest joc Nickelodeon cu Paddington va avea multe nivele pe care le puteti descoperi si in care sa aveti cel mai mare punctaj. Cautati si restul jocurilor Paddington 2 online de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Aventurile lui Paddington Wordblock

Cum se joaca Aventurile lui Paddington Wordblock?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.