Cursa spre Barca cu Masina Rechin

📅13.02.2021, jucat de: 1117 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursa spre Barca cu Masina Rechin?

Umi-Masina din Echipa Umizoomi de la Nick Jr are puterea magica de a se transforma in orice fel de vehicul, si pentru a ii ajuta pe Geo, Milli, si Bot la feribotul pe care vor sa urce ca sa treaca lacul spre cealalta parte a orasului, masina s-a transformat intr-o masina rechin, care va alterna intre uscat si mare, si tu o vei conduce pe traseu.

Pe traseul pe care vei merge cu masina vei folosi tastele sageti sus si jos pentru a alterna intre diferitele benzi, trebuind sa te deplasezi in asa fel incat se eviti toate obstacolele care vor fi puse in fata ta. Daca nu poti sa treci de ele in felul acesta, poti sa sari peste ele apasand tasta bara de spatiu.

Pe traseu vor exista scoici, si Masina Rechin le adora, asa ca incearca sa treci prin cat mai multe dintre ele pentru a le strange, si astfel sa faci si un punctaj foarte mare, lucru care va fi recompensa ta in acest joc. Fiecare traseu va fi diferit fata de cel dinainte, dar tu si masina rechin veti trece peste orice obstacol cat timp veti da tot ce aveti mai bun pentru asta!

Cursa spre Barca cu Masina Rechin

Cum se joaca Cursa spre Barca cu Masina Rechin?

Folositi sagetile si bara de spatiu.