Super Forme la Carnaval Puzzle

📅11.02.2020, jucat de: 1004 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Forme la Carnaval Puzzle?

Echipa Umizoomi se intoarce astazi pe ajocuri.ro, unde dragi prieteni va puteti juca unele dintre cele mai interesante dar si cele mai distracitve jocuri pentru copii. Echipa Umizoomi vine alaturi de jocul Super Forme la Carnaval Puzzle, un joc de indemanare pentru copii, in care trebuie sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa creati diferite obiecte folosind doar forme.

O sa mergeti la unul dintre cele mai dragute carnavale de pe site-ul nostru, unde dragi copii ne dorim sa va distrati de minune si sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca. O sa vedeti ca fiecare personaj din Echipa Umizoomi va avea nevoie de ajutorul vostru. Voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati forme speciale dar si obiecte interesante pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum obiectele Umizoomi vor fi complete.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum o sa creati in acest joc online o gramada de rachete, barci sau alte obiecte de la carnaval. Fiecare obiect va fi construind cele mai simple forme, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, astfel incat in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa asezati toate cercurile, triunghiurile si patratele in locul potrivit.

Cu fiecare figurina pe care o sa o creati folosind mouse-ul alaturi de personajele Umizoomi, o sa vedeti ca puteti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum puteti sa va distrati de minune si sa rezolvati toate piesele puzzle alaturi de Echipa Umizoomi. Trebuie sa fiti rapizi, si sa faceti cat mai multe miscari in fiecare nivel.

Toate personajele din Echipa Umizoomi vor reveni in 2020 alaturi de noi jocuri pentru copii, in care sa va distrati si sa rezolvati noi tipuri de puzzle-uri aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Super Forme la Carnaval Puzzle

Cum se joaca Super Forme la Carnaval Puzzle?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.