Spongebob si Marea Fortareata de Nisip

📅16.03.2021, jucat de: 765 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob si Marea Fortareata de Nisip?

Lumea jocurilor cu Spongebob este una dintre cele mai distractive si interesante de pe site-ul nostru, motiv pentru care nu puteam sa nu va oferim si astazi un joc nou-nout in aceasta categorie de Jocuri Nickelodeon, lucru pe care il facem chiar acum prin adaugarea unui joc precum Spongebob si Marea Fortareata de Nisip.

In acest joc, Plankton este sigur ca Spongebob are formula si reteta pentru Krabby Patty, asa ca vrea sa faca tot ce ii sta in putinta sa o fure de la el, motiv pentru care tu vei da tot ce ai mai bun sa il ajuti pe buretele nostru galben si sa te asiguri ca acesta nu il va distruge, folosind o fortareata de nisip ca aparare.

Vei face asta asemanator cu un joc Tetris, trebuind sa iei blocuri de nisip si sa le aranjezi ca sa creezi aceste ziduri. Blocurile pot fi din nisip, piatra, sau caramida, fiind rezistente in exact aceasta ordine. Pentru a misca blocurile te folosesti de tastele sageti, si pentru a le roti vei folosi bara de spatiu.

Daca poti crea un patrat de blocuri vei primi mai mult timp pentru nivel. Apara-l pe SpongeBob de val dupa val de atacuri, si cu cat rezisti mai mult, cu atat te vei apropia mai tare de victorie! Mult succes iti dorim, distractie placuta, si chiar speram sa te revedem jucand si alte jocuri noi si distractive cum doar aici poti gasi!

Spongebob si Marea Fortareata de Nisip

Cum se joaca Spongebob si Marea Fortareata de Nisip?

Folositi sagetile, bara de spatiu.