Spongebob Aventura cu Legenda

📅23.09.2020, jucat de: 1187 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Aventura cu Legenda?

Am adus pentru voi dragi copii unul dintre cele mai interesante jocuri Nickelodeon alaturi de Spongebob, iar voi o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de prietenul vostru intr-o super aventura subacvatica.

Spongebob alaturi de Mr Crabb sunt personajele principale in aceasta noua aventura, iar voi o sa fiti in interiorului serialului animat Spongebob Squarepants de pe Nickelodeon, iar misiunea voastra va fi sa il ajutati pe personajul principal sa ajunga cat mai departe in aceasta noua aventura si sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe pentru a salva restauranului lui Mr Crabb.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece in aceasta aventura o sa il controlati pe Spongebob folosind tastele SAGETI de pe tastatura si trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa treceti prin fiecare camera a hartii si sa ajungeti sa colectati pentru Mr Crabb o gramada de obiecte din restaurant pe care sa le foloseasca pe viitor.

Veti vedea ca vor fi 3 obiecte diferite de care aveti neaparata nevoie sa aveti un punctaj cat mai mare, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca folosind tastele SAGETI, o sa reusiti sa treceti prin fiecare camera sau cladire de pe harta pentru a gasi o spatula, o tigaie, o oala sau diferite tipuri de cutite, lucru care o sa va aduca cu un pas inspre a termina aceasta noua aventura.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de Spongebob, si o sa vedeti cum el se va intoarce alaturi de diferite alte jocuri de aventura de pe Nickelodeon pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Spongebob Aventura cu Legenda

Cum se joaca Spongebob Aventura cu Legenda?

Jucati-va folosind MOUSE-ul. si tastele SAGETi.