Spongebob Puzzle de Craciun

📅11.12.2020, jucat de: 954 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Puzzle de Craciun?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii aducem pentru voi o super provocare pentru copii pe care o sa il puteti gasi in categoria de jocuri cu Spongebob si de Craciun pe care o sa le vedeti aici pe site-ul nostru.

Astazi, o sa gasiti jocul Spongebob Puzzle de Craciun, in care trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca pe toata durata acestei provocari puzzle de Craciun, unde o sa vedeti ca Spongebob si Patrick au mare nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa ajutati cele doua personaje Nickelodeon sa rezolve aceste imagini puzzle de Craciun pentru toti copii de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca  o sa ajungeti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit pentru ca imaginea sa fie completa.

Nu va fi usor deloc, deoarece Spongebob si Patrick de pe Nickelodeon au pregatit pentru voi o gramada de imagini interesante de Craciun, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul, sa fiti rapizi si sa le asezati pe fiecare in locul potrivit pentru a avea o gramada de puncte si toate imaginile complete. Distractie placuta!

 

Spongebob Puzzle de Craciun

Cum se joaca Spongebob Puzzle de Craciun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.