Abby Hatcher si Trenuletul Cuvintelor

📅21.01.2021, jucat de: 536 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Abby Hatcher si Trenuletul Cuvintelor?

Categoria de Jocuri cu Abby Hatcher inca are multe sa va ofere, cum ar fi jocuri cu cuvinte distractive si educative prin care copiii pot sa aiba parte de un timp minunat si distractiv in timp ce si invata simultan, lucru pe care il vor face acum daca se vor juca Abby Hatcher si Trenuletul Cuvintelor, unul dintre cele mai noi jocuri cu litere si cuvinte de pe site-ul nostru!

Trenuletul din fata ta va avea vagoanele goale pentru ca ele trebuiesc umplute cu cate un cuvant fiecare, si cu cuvintele pe care le aranjezi sa formezi o propozitie corecta in Limba Engleza. Deasupra trenului si a vagoanelor vei vedea o imagine care descrie propozitia ta, asa ca foloseste-o ca indiciu pentru completarea nivelului.

Vei folosi mouse-ul ca sa iei fiecare cuvant si sa il pui in vagon acolo unde crezi ca se potriveste, si daca e in locul corect, ramane acolo, altfel este indepartat si trebuie sa pui cuvantul corect. Fa propozitie dupa propozitie, indiferent de cat de greu ajunge, si distreaza-te la maxim invatand cu Abby Hatcher de la Nick Jr!

Abby Hatcher si Trenuletul Cuvintelor

Cum se joaca Abby Hatcher si Trenuletul Cuvintelor?

Folositi mouse-ul.