Nick Jr Prinde Cadourile de Craciun

📅04.01.2021, jucat de: 1372 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nick Jr Prinde Cadourile de Craciun?

Sa te joci cu mai multe personaje pe care le indragesti din seriale de la Nick Jr e mereu o oportunitate foarte mare de distractie, si tocmai de aceea dorim chiar acum sa te invitam sa incerci jocul Nick Jr Prinde Obiectele de Craciun, chiar daca aceasta sarbatoare poate a trecut, pentru ca ea e mereu in inimile noastre, si este imposibil sa nu te distrezi,

Cateii vor fi in centrul acestui nou joc, incat poti sa alegi sa fi Blue din Ghicitorile lui Blue si Tu, ori Rubble din Patrula Catelusilor, cele mai populare 2 seriale cu catelusi de pe Nick Jr, si indiferent de care dintre cele 2 personaje alegi sa devi, tu esti aici sa le ajuti sa prinda cat mai multe obiecte pentru Craciun.

Alege ce nivel de dificultate vrei inainte de a incepe. Vei folosi mouse-ul ca sa misti personajul ales, trebuind sa prinzi cat mai multe cadouri de Craciun pentru a-ti creste punctajul, dar asigura-te ca eviti brazii de Craciun, dar daca poti sa prinzi decoratiunea de Craciun, fa-o, incat este un obiect special.

Cu cat mai multe cadouri colectionezi si prinzi, cu atat mai mare e punctajul tau, asa ca da tot ce ai mai un, si spune-ne in comentarii care a fost recordul tau!

Nick Jr Prinde Cadourile de Craciun

Cum se joaca Nick Jr Prinde Cadourile de Craciun?

Folositi mouse-ul pentru a prinde cadourile de Craciun.