Dragonul Digby Sparge si Rosteste

📅26.01.2021, jucat de: 466 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dragonul Digby Sparge si Rosteste?

A trecut ceva vreme de ultima data cand am avut jocuri noi cu Dragonul Digby, motiv pentru care te invitam chiar in acest moment sa nu ratezi pentru nimic in lume un nou joc precum Digby Dragon Sparge si Rosteste, un nou joc de format cuvinte si un joc cu litere, care sunt jocuri educative foarte interesante si distractive ce nu ar trebui ratate pentru nimic in lume!

Daca nu te-ai mai jucat un joc cu un astfel de format pana acum, nu te stresa, intrucat iti explicam aici si acum ce ai de facut! In fiecare nivel al jocului vei avea de compus un cuvant, care de obicei este numele unui personaj din serial, si primesti si indiciu pentru asta, avand o imagine cu personajul sau cuvantul pe care trebuie sa il faci.

Literele cuvantului plutesc in aer in forma de baloane, si tu trebuie sa folosesti mouse-ul pentru a sparge baloanele in ordinea corecta pentru a forma cuvantul corect. Odata ce cuvantul este complet, avansezi la urmatorul nivel. Este atat de simplu si distractiv, deci incepe acum, si nu ezita sa te joci si alte jocuri noi ale zilei, tot pe site-ul nostru, evident!

Dragonul Digby Sparge si Rosteste

Cum se joaca Dragonul Digby Sparge si Rosteste?

Folositi mouse-ul.