Sport de Vara Quiz 2020

📅02.10.2020, jucat de: 1069 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sport de Vara Quiz 2020?

Suntem convinsi ca o sa va distrati in noul nostru joc Cartoon Network, iar voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa va intalniti alaturi de toate personajele voastre preferate, deoarece Gumball si Darwin, Craig of the Creek, Ben 10 si Apple si Onion vor fi prezenti in acest nou joc online.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de aceste personaje care iubesc sportul! O sa vedeti ca personajele Cartoon Network doresc ca voi dragi copii sa faceti cat mai mult sport, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe acestia sa raspunda la intrebari despre diferite sporturi.

Nu este usor deloc, insa suntem siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti cum alaturi de Gumball, Ben 10, Apple si Onion, Craig of the Creek, Unikitty sau We Bare Bears, pe care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa ii ajutati sa raspunda corect la cat mai multe intrebari din chestionarul de sport de pe site-ul nostru.

Veti vedea cat de mult va puteti distra alaturi de aceste personaje Cartoon Network, iar voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, veti reusi sa acumulati o gramada de puncte si sa ajungeti pana la finalul acestui nou joc Quiz Cartoon Network sa stiti noi lucruri despre diferite sporturi cunoscute.

In acest joc, o sa vedeti ca fiecare intrebare va fi despre fotbal american, fotbal european, baseball, bascket, tenis, cricket, bowling sau batminton, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri Cartoon Network. Distractie placuta!

Sport de Vara Quiz 2020

Cum se joaca Sport de Vara Quiz 2020?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.