Super Ben 10

📅12.03.2021, jucat de: 1227 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Ben 10?

Super Ben 10 nu este doar cel mai nou joc Cartoon Network care il are in prim-plan pe Ben 10, dar si un joc in care acest super erou va merge intr-o aventura intr-o lume ca cele din jocurile Super Mario, acesta fiind si motivul pentru care jocul este intitulat in acest fel, si pentru ca jocurile platforma-aventura sunt foarte bine primite mereu, suntem siguri ca la fel se va intampla si cu acesta!

Ben va inainta pe traseu de unul singur, si tu trebuie sa dai click pe ecran ca sa il faci sa sara, trebuind sa sari peste tepele din pamant, dar si peste orice alt fel de capcana sau obstacol din calea lui, pentru ca daca te lovesti de ele, pierzi nivelul si trebuie sa o iei de la inceput.

In schimb, sari si evita obstacole, schimba directia cand te lovesti de un zid, si dupa aceea fa bine si prinde ciupercile de pe traseu, caci vei putea cu aceste ciuperci sa faci sa apara un castel, si odata ajuns la castel vei fi transportat la urmatorul nivel, unde o experienta similara te asteapta, dar putin mai dificila.

Speram ca vei parcurge toate nivelele cu brio, te vei distra pe cinste, si nu vei ezita sa te joci si alte jocuri noi si distractive ale site-ului nostru!

Super Ben 10

Cum se joaca Super Ben 10?

Folositi mouse-ul.