Elicopter Mineblock

📅20.09.2020, jucat de: 584 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elicopter Mineblock?

Aducem o gramada de jocuri Minecraft aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa gasiti jocul Elicopter Mineblock, un joc pentru copii si de baieti pe care il puteti incerca pana si pe telefon si pe tableta online gratuit odata ce il gasiti pe site-ul nostru.

In acest joc Minecraft, va trebui sa va folositi MOUSE-ul ca si control principal, deoarece misiunea voastra principala in acest joc de baieti va fi sa il ajutati pe Steve Minecraft sa isi tina sub control elicopterul, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va descurcati si o sa puteti sa puneti elicopterul in miscare si sa il aterizati in siguranta.

Voi dragi copii o sa vedeti ca folosind MOUSE-ul, o sa reusiti sa trasati o linie pe ecran, care va fi traseul pe care elicopterul il va urma pana la finalul nivelului, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, pentru ca Steve Minecraft trebuie sa decoleze si sa ajunga la destinatie in siguranta pentru a fi siguri ca puteti termina nivelul si sa acumulati puncte.

Pentru inceput, nivelul va fi simplu, astfel ca nu veti avea obstacole si pericole de care trebuie sa fiti cat mai departe, deoarece daca atingeti orice insula din imagine, elicopterul Minecraft se va strica iar voi trebuie sa repetati nivelul, pierzandu-va punctele si progresul pe care l-ati reusit pana in acel moment.

Nu va fi usor deloc sa ganditi fiecare traseu al elicopterului Minecraft, insa suntem siguri ca o sa va descurcati si o sa li faceti pe Steve Minecraft sa se intoarca alaturi de o gramada de alte jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Elicopter Mineblock

Cum se joaca Elicopter Mineblock?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.