Patratul Minecraft

📅04.01.2021, jucat de: 808 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patratul Minecraft?

Nu e mod mai distractiv de a-ti petrece timpul pe site-ul nostru decat a te juca Jocuri cu Minecraft, mai ales cand vorbim de jocuri interesante si noi precum Patratul Minecraft, care este un joc de indemanare si aventura cu blocuri Minecraft cum nu ai mai jucat pana acum, asa ca iata primul motiv pentru care trebuie sa ii dai jocului o sansa chiar acum!

Abilitatile tale cu mouse-ul, dar si puterea ta de concentrare vor fi testate in acest joc, joculet in care scopul pe care il ai in fiecare nivel este sa duci patratul Minecraft care are fata lui Steve pana la finalul nivelului, pentru ca odata ce ai trecut de linia de finish, avansezi la urmatorul nivel.

Desigur, fiecare nivel nou e mai dificil ca cel dinainte, dar si mai distractiv, evident. In fata patratului vor fi obstacole, care pot fi blocuri mari pe pamant, ori pasari sau alte lucruri in aer. Evita-le cu orice pret, intrucat daca te lovesti de vreun obstacol, trebuie sa incepi nivelul de la inceput.

Ca sa eviti asta, da click pentru a crea mai multe cuburi sub Steve, lucru care il ajuta sa mearga sus, dar nu fa prea multe, ca sa nu lovesti obstacolele din aer. Pe masura ce avansezi, foloseste blocurile Minecraft si ca sa strangi cat mai multe monezi si sa iti maresti punctajul cat mai mult. Succes!

Patratul Minecraft

Cum se joaca Patratul Minecraft?

Folositi mouse-ul pentru a crea noi blocuri.