LOL Surpriza Fete Delicate

📅12.09.2020, jucat de: 944 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Fete Delicate?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde fetele LOL Surpriza vin inapoi alaturi de o super provocare pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe micutele fete papusi care isi doresc sa arate cat mai bine de fiecare data.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca va puteti distra pe calculator insa si pe telefon si pe tableta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum le puteti ajuta pe cele trei personajel LOL Surpriza sa isi schimbe stilul si sa fie extrem de dragute pana la finalul jocului.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece este o noua super provocare de imbracat, in care fiecare dintre cele trei papusi isi doresc sa aiba vestimentatii diferite, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le schimbati infatisarea obisnuita cu una mult mai draguta.
Pentru asta, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti mici haine LOL Surpriza pe care papusile din acest joc sa le poarte. Va trebui sa fiti creativi si sa vedeti cum puteti sa gasiti culorile potrivite pentru fiecare papusa, astfel ca o sa aveti multe haine roz, albe, albastru deschis sau rosu deschis si o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare papusa LOL Surpriza.

Veti vedea cum noi jocuri 2020 pentru fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru, iar fetele LOL Surpriza vor reusi sa creeze stiluri vestimentare complet noi si fetele de pe site-ul nostru sa le poarte in viitoarele jocuri pentru copii. Distractie placuta!

LOL Surpriza Fete Delicate

Cum se joaca LOL Surpriza Fete Delicate?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.