Toon Cup 2020

📅13.06.2020, jucat de: 1899 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Toon Cup 2020?

Suntem siguri ca o sa va placa noul nostru joc 2020 cu personaje Cartoon Network, deoarece dragi prieteni acesta este un nou joc pentru copii cu fotbal, in care personaje precum Ben 10 sau Apple and Onion vin sa jucati fotbal impreuna.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale din acest joc de sport vor fi supereroi, animale si personaje cunoscute de pe Cartoon Network, din desenele animate pe care voi le vizionati.

O sa va intalniti alaturi de Ben 10, Tinerii Titani, Apple and Onion sau Mar si Ceapa, Super Eroinele DC, We Bare Bears sau Aventurile Fratilor Ursi, Mao Mao Eroii Inimii Pure, Gumball sau Finn si Jake din Adventure Time, care dragi copii isi doresc sa devina cei mai buni fotbalisti din lume, iar voi o sa aveti ocazia sa castigati alaturi de personajul vostru preferat Toon Cup 2020.

Campionatul de Fotbal va fi unul extrem de interesant, in care o sa vedeti ca trebuie sa va alegeti tara pe care o reprezentati, un capitan de echipa, player 2 si player 2, care vor fi coechipierii vostri, dupa care sa apasati pe butonul READY, care o sa inceapa turneul si puteti sa deveniti cei mai buni jucatori.

Suntem siguri ca folosind tastele SAGETI, o sa reusiti sa controlati foarte bine fiecare personaj Cartoon Network in acest joc de fotbal, iar apasand pe tasta SPACE, o sa reusiti sa trageti perfect la poarta pentru a marca goluri foarte multe si sa castigati fiecare meci in parte. Distractie placuta!

 

Toon Cup 2020

Cum se joaca Toon Cup 2020?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.