Cartoon Network Penalty Power

📅05.06.2020, jucat de: 1962 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cartoon Network Penalty Power?

O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde am pregatit pentru voi o super provocare online Cartoon Network pe care o sa o puteti juca folosind mouse-ul, si sa vedeti cum o sa deveniti cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc online de baieti cu personaje Cartoon Network, in care o sa va jucati fotbal alaturi de personajele voastre preferate precum Gumball, Fratii Ursi, Mao Mao, Tinerii Titani, Apple and Onion sau Super Eroinele DC, care dragi copii o sa vedeti ca astazi vor incerca sa joace fotbal cat mai bine si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte marcand cat mai multe goluri la loviturile de departajare.

O sa va jucati fotbal si o sa trageti la poarte la penalty-uri, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece este extrem de greu sa castigati cat mai multe puncte, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum folosind mouse-ul si tastele de pe tastura, o sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe si sa marcati cat mai multe goluri alaturi de personajele Cartoon Network.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa va alegeti un jucator aparator sau portar si un atacant, astfel incat sa sutati la poarta si in acelasi timp, va trebui sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa aparati cat mai multe suturi la poarta din partea adversarilor vostrii, iar voi o sa vedeti cum o sa acumulati o gramada de puncte.

Personajele Cartoon Network de pe site-ul nostru se vor distra de minune in acest joc online de baieti, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii si jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta vor fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Cartoon Network Penalty Power

Cum se joaca Cartoon Network Penalty Power?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.