Scoob Loveste Robotul

📅10.07.2020, jucat de: 884 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scoob Loveste Robotul?

Foarte multe jocuri pentru copii cu Scooby Doo apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii va aducem un joc 2020 Scoob Whack a Bot sau Scoob Loveste Robotul, in care dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de prietenii vostri.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca Scooby va avea nevoie de ajutorul vostru, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa loviti fiecare robot mic si dragut. Acest joc 2020 SCoob este extrem de interesant, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum o sa puteti sa aveti o gramada de puncte pana la finalul acestui joc de indemanare si de baieti.

O sa fiti in fata unui joc de balci, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece aparatul va avea sase gauri una langa alta, iar voi trebuie ca folosind mouse-ul si un ciocan special pentru a lovi fiecare dintre acesti mici roboti pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj. Acesti mici roboti o sa apara si o sa dispara in aceste gauri din jocul video, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le loviti pe fiecare dintre robotii care apar, iar voi o sa puteti sa il ajutati pe Scooby sa devina cel mai bun jucator de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Scoob Loveste Robotul

Cum se joaca Scoob Loveste Robotul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.