Copii Colecteaza Varza

📅02.05.2020, jucat de: 553 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Copii Colecteaza Varza?

Va aducem o gramada de jocuri Cartoon Network aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca personajele din categoria de jocuri cu Dennis si Gnasher, in care trebuie sa colectati cat mai multe legume.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti cum personajele Cartoon Network trebuie sa colecteze o gramada de legume care au fete, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, pentru a ajunge sa aveti cel mai mare punctaj pana la finalul acestui joc pentru copii, iar voi o sa vedeti cum o sa vedeti cat de multe legume o sa prindeti intr-o oala mare.

Fiecare leguma din acest joc online va avea o fata haioasa, suparata sau nervoasa, pe care trebuie sa le colectati. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca rosiile, varza, ceapa, ardeii sau conopida din acest joc online pentru copii pe care trebuie sa o prindeti in oala gigantica, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, alaturi de personajele Cartoon Network.

Suntem siguri ca o sa va distrati, insa dragi copii trebuie sa fit isiguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp sa aveti cel mai mare punctaj. Acesta este un joc de indemanare pentru copii in acelasi timp, deoarece o sa vedeti cum trebuie sa evitati sa colectati alte obiecte decat legume, precum ciorapi, furculite, chiloti sau alte obiecte de imbracat.

Trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, alaturi de personajele Cartoon Network o sa reusiti sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si pe care le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Copii Colecteaza Varza

Cum se joaca Copii Colecteaza Varza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.