Scooter Dreamers

📅18.09.2020, jucat de: 870 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scooter Dreamers?

Cele mai noi jocuri Cartoon Network pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi am pregatit o super provocare din categoria de jocuri cu Aventurile Fratilor Ursi numit Scooter Dreamers, un joc de aventura in care o sa va jucati alaturi de personajele voastre preferate.

Acesta este un nou joc online de aventura, in care o sa vedeti ca personajele We Bare Bears vin alaturi de o noua provocare extrem de interesanta, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa ajungeti cat mai departe in fiecare nivel si sa indepliniti fiecare provocare pregatita pentru voi.

In acest joc, o sa vedeti ca personajele We Bare Bears au un mi scuter sau o trotineta. O sa vedeti ca toate cele trei personaje animale vor fi pe aceeasi trotineta, iar voi trebuie sa folositi tastele SAGETI si sa vedeti cum puteti sa evitati toate pericolele si sa ajungeti sa colectati cat mai multe iconite cu like-uri pentru a avea un punctaj cat mai mare.

Vor fi o gramada de platforme pe care trebuie sa sariti, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in fiecare nivel de aventura alaturi de We Bare Bears, va trebui sa le faceti trei poze in aer, insa pentru asta trebuie sa atingeti iconita de facut poza, astfel ca trebuie sa luati un drum specific pentru a le gasi.

In fiecare nivel, personajele Cartoon Network pot sa acumuleze cat mai multe puncte, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca puteti sa ii faceti pe We Bare Bears sa se distreze de minune si sa se intoarca alaturi de foarte multe alte provocari interesante. Distractie placuta!

Scooter Dreamers

Cum se joaca Scooter Dreamers?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.