Sa-nceapa Aventura Dragostea lui Finn

📅10.06.2021, jucat de: 729 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sa-nceapa Aventura Dragostea lui Finn?

De la inceputurile sale, categoria de Jocuri cu Finn si Jake a fost mereu una dintre cele mai populare pagini ale noastre, asa ca de fiecare data cand putem sa va oferim jocute noi in ea, ne asiguram ca o facem, dupa cum se va intampla in acest moment cu minunatul jocut intitulat Sa-nceapa Aventura Dragostea lui Finn!

Alearga si sari ca Finn si Jake sa fie reuniti!

Cei doi prieteni au fost despartiti, asa ca acum, impreuna cu Finn, va trebui sa treci de la un nivel la altul, trecand toate nivelele, pentru ca doar atunci el se va reuni cu Jake, si jocul va fi castigat, este atat de simplu!

Nivelele nu sunt totusi foarte simple, devenind tot mai complicate de la unul la celalalt, tu trebuind sa folosesti mouse-ul ca sa faci personajul sa sara. Sari ca sa eviti tepele sau alte obstacole si capcane, caci daca le lovesti, mori si pierzi nivelul.

Sari si pe platforme, si fa bine si strange toate blocurile de aur de pe traseu, caci doar cand le ai pe toate se deschide portalul prin care trebuie sa intri ca sa castigi nivelul. Personajul tau alearga automat, si cand loveste un perete, va schimba directia.

Acum ai toate informatiile sa dai tot ce ai mai bun la acest joc, lucru pe care speram ca il veti face chiar in acest moment!

Sa-nceapa Aventura Dragostea lui Finn

Cum se joaca Sa-nceapa Aventura Dragostea lui Finn?

Folositi mouse-ul.