Aventura cu Finno si Jacky

📅27.01.2021, jucat de: 455 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura cu Finno si Jacky?

Daca ti-era dor de Finn si Jake din Sa-nceapa Aventura de pe Cartoon Network, ei bine, este ziua ta norocoasa, intrucat chiar acum si aici vei putea juca pe gratis jocul intitulat Aventura cu Finno si Jacky, un joc platformer de aventura foarte distractiv, in care cu acestia vei explora Regatul Ghetii si Padurea Ghetii.

Lucrul acesta il vei face pe parcursul a unui total de 15 nivele, tu trebuind sa ajungi la capatul fiecarui nivel nevatamat, trecand prin usa la urmatorul nivel. Pana acolo, fa bine si ajuta personajele sa stranga cat mai multe dintre diamantele de pe traseu, pentru ca daca le aduni vei strange si punctaj, si trebuie sa incerci sa ai un punctaj foarte mare.

Evident, nu e chiar asa de simplu, incat intre tine si usi vor fi gropi, inamici, sau obstacole, asa ca ai grija si evita aceste lucruri, pentru ca daca pierzi cele trei vieti, vei pierde si jocul. Foloseste tastele A si D pentru a te misca, sari cu tasta W, si pentru a prinde viteza poti tine apasat pe tasta shift.

Nu mai sta pe ganduri, incepe distractia acum, si stai aproape, ca sa nu ratezi celelalte jocuri foarte tari pe care avem sa ti le oferim!

Aventura cu Finno si Jacky

Cum se joaca Aventura cu Finno si Jacky?

Folositi tastele W, A, D, tasta shift.