Aventura cu Finno si Jacky 2

📅04.02.2021, jucat de: 468 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura cu Finno si Jacky 2?

Se pare ca aventura cu Finno si Jacky nu s-a terminat in jocul trecut din aceasta serie pe care l-am avut aici pentru voi toti, intrucat chiar in acest moment toti aveti sansa sa va distrati la maxim cu un nou joc super distractiv precum Aventura cu Finno si Jacky 2, unde vei lua rolul unui nou personaj din lumea Adventure Time, si anume cel a Regelui Ghetii.

Scopul ramane identic, si anume sa treci printre cele 15 nivele ale jocului si sa incerci sa ajungi cat se poate de departe, infruntand orice fel de inamici, capcane, obstacole, sau gauri in care poti cadea, asa ca ai foarte mare grija. Pentru a te deplasa folosesti tastele A si D, tasta W pentru a sari, si prinzi viteza cu tasta shift.

Pe masura ce avansezi prin nivele, incearca sa strangi un numar cat mai mare de diamante poti, caci ele iti maresc punctajul, si cine nu vrea sa faca un punctaj foarte mare, nu? Ai mare grija, caci ai doar trei vieti la dispozitie, si daca le pierzi pe toae vei fi fortat sa o iei de la inceput.

Mult succes va dorim in aceasta aventura cu Regele Ghetii, si nu ezita sa incerci si alte jocuri de aventura si actiune cum doar pe site-ul nostru poti gasi!

Aventura cu Finno si Jacky 2

Cum se joaca Aventura cu Finno si Jacky 2?

Folositi tastele W, A, D, si tasta Shift.