Nickelodeon Blaster Squad

📅17.04.2020, jucat de: 2443 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nickelodeon Blaster Squad?

Suntem pregatiti astazi dragi prieteni cu un nou joc 2020 Nickelodeon pe care voi sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, iar astazi, o sa va intalniti in cele mai noi aventuri cu personajele voastre preferate.

In acest joc 2020, o sa vedeti personaje precum Henry Pericol, Spongebob, Testoasele Ninja, The Thundermans, Game Shakers sau Lincoln din The Loud House, care astazi vin impreuna alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii, pe care sa le jucati gratuit in cel mai scurt timp atat pe telefon cat si pe tableta online.

Odata ce incepeti jocul, trebuie sa va alegeti un personaj care sa fie liderul acestui joc online, astfel ca puteti sa il ajlegeti pe Spongebob, pe Lincoln, un Power Ranger, unul din supereroii Thundermans, Henry Danger sau un Game Shaker, si sa incepeti jocul. Fiecare din aceste personaje vor avea statistici diferite, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa va alegeti personajul care o sa va faca jocul mult mai usor.

Odata ce va selectati personajul veti incepe jocul Nickelodeon alaturi deun ajutor pe care il veti alege. In acest joc, folosind tastele SAGETI, o sa vedeti ca veti controla personajul Nickelodeon care va incepe sa impuste incontinuu pentru a distruge cat mai multi roboti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteit sa acumulati o gramada de puncte distrugand robotii si colectand toate iconitele de aur.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum alaturi de fiecare personaj Niclelodeon pe care il selectati, o sa reusiti sa va faceti o gramada de puncte si o sa vedeti cum alaturi de toti prietenii vostri, o sa va jucati si o sa ajutati acesti supereroi sa ajunga cat mai departe si sa gasiti o gramada de alte jocuri Nickelodeon cu personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Nickelodeon Blaster Squad

Cum se joaca Nickelodeon Blaster Squad?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.