Nick Jr Snuggly Sports Spectacular

📅19.02.2020, jucat de: 2394 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nick Jr Snuggly Sports Spectacular?

Cele mai interesante jocuri cu animale sun prezente chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde va puteti intalni alaturi de o gramada de personaje extrem de distractive. Astazi, va aducem jocul Nick Jr Snuggly Spors Spectacular, in care dragi copii o sa vedeti ca personajele principale sunt catelusii Paw Patrol dar si masinile din Blaze si Masinle Monstru.

Voi dragi copii o sa vedeti cum aceste personaje Nickelodeon vin aici pe site-ul nostru alaturi de o super provocare online cu diferite tipuri de sporturi pentru fiecare dintre personajele Paw Patrol sau Blaze si Masinile Monstru. Fiecare personaj animal din acest joc online, o sa vedeti ca va avea un nivel separat pentru sportul pe care il practica, iar voi dragi prieteni trebuie sa va folositi de mouse si de tastele SAGETI pentru a va juca.

O sa vedeti ca fiecare catelus Paw Patrol va dori sa participe la concursul Fotbal, in care trebuie sa marcati cat mai multe gulori sau sa aparati cat mai multe suturi, iar voi dragi copii trebuie sa deveniti cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a suta la poarta foarte puternic si precis, sau sa ajungeti sa aparati cat mai multe lovituri penalty posibil.

O alta provocare sportiva din acest joc online Nickelodeon este crosul cu garduri, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte puternici, astfel in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni sa ajungeti sa sariti cat mai sus peste garduri dar si sa alergati cat mai repede posibil, astfel o sa aveti un timp foarte scurt si o sa reusii sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de alergat vor aparea curand pe site-ul nostru.

Personajele Blaze si Masinile Monstru de pe Nickelodeon au pregatit si ei pentru voi unul dintre cele mai interesante si distractive jocuri pentru copii, iar voi trebuie sa faceti tot posiblul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa castigati cursele in noroi cu aceste camioane Monster Truck si sa acumualti o gramada de puncte. Distractie placuta!

 

Nick Jr Snuggly Sports Spectacular

Cum se joaca Nick Jr Snuggly Sports Spectacular?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.