Echipa Pericol Misiune de Antrenament

📅14.11.2020, jucat de: 1880 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Echipa Pericol Misiune de Antrenament?

Echipa Pericol Misiune de Antrenament este noul nostru joc pentru copii, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de supereroi Nickelodeon pe care trebuie sa ii ajutati sa isi duca la bun sfarsit fiecare antrenament din fiecare nivel.

Acesta este un nou joc online de baieti, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati de minune in aceasta noua provocare, deoarece este un nou joc de aventura in care personajele Nickelodeon vor avea nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte si sa se antreneze pentru a deveni supereroi din ce in ce mai buni.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D, de pe tastatura impreuna cu MOUSE-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa duceti fiecare antrenament la bun sfarsit.

Voi dragi copii o sa vedeti cum fiecare personaj Nickelodeon are propriile superputeri, iar voi trebuei sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa le folositi si o sa le invatati pentru a reusi sa invingeti in fiecare nivel de aventura pe care toti baietii de pe site-ul nostru vor dori sa le termine alaturi de Henry Danger si colegii sai.

O sa il ajutati pe Henry Danger si restul personajelor Nickelodeon de pe site-ul nostru pentru a ajunge la finalul jocului, astfel o sa ajungeti si sa acumulati foarte multe puncte in jocurile noastre online pe telefon si pe tableta gratuit. Distractie placuta!

Echipa Pericol Misiune de Antrenament

Cum se joaca Echipa Pericol Misiune de Antrenament?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.