The Loud House Alege Soarta

📅15.08.2020, jucat de: 1320 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul The Loud House Alege Soarta?

Un nou joc online Nickelodeon din Casa Galagioasa sau The Loud House este pregatit sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc de indemanare cu The Loud House o sa va intalniti alaturi de trei personaje principale. Lincoln, Ronnie Anne si Clyde sunt personajele din The Loud House cu care o sa jucati alaturi de toti prietenii vostri pe care voi o sa le intalniti si pe care sa le vedeti cum o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa selectati unul dintre cele trei personaje si sa vedeti cum aventura voastra Nickelodeon incepe in pasul urmator. O sa vedeti cum folosind SAGETILE de pe ecran, o sa puteti sa va directionati personajul in directia in care voi o sa doriti sa va continuati aventura.

Fiecare alegere pe care o faceti alaturi de personajul The Loud House o sa fie crucial pentru deznodamantul jocului, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp sa ajungeti la finalul jocului si sa incepeti de la inceput si sa faceti alte miscari si alte decizii, astfel o sa ajungeti sa terminati nivelele in moduri diferite.

Cele mai noi jocuri Nickelodeon si cu The Loud House vor putea fi in continuare gasite aici pe site-ul nostru, unde Lincoln mereu pregateste pentru voi cele mai interesante jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

The Loud House Alege Soarta

Cum se joaca The Loud House Alege Soarta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.