Campionatul Nickelodeon de Mini-Golf

📅28.01.2021, jucat de: 1076 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Campionatul Nickelodeon de Mini-Golf?

Clasicul joc de golf este un joc foarte popular intre oamenii mai in varsta din America, in special barbati, dar mini-golf, care este un joc de arcade care este facut pentru toate varstele si persoanele este mult mai interesant, intrucat este facut sa fie mai amuzant si mai distractiv, avand terenuri de mini-golf construite in asa fel incat sa fie o provocare dar si un timp amuzant cand te joci.

Ei bine, personajele tale favorite de la Nickelodeon adora sa se joace mini-golf, si tu poti sa o faci cu ei chiar in acest moment, cand si tu esti invitat sa li te alaturi, jucandu-te jocul intitulat Campionatul Nickelodeon de Mini-Golf. Vorbim aici de Spongebob, Henry Pericol, Lincoln din Casa Loud, Ronnie-Anne din Familia Casagrande, Testoasele Ninja, Invadatorul Zim, sau Hei Arnold.

Vei avea trasee de mini-golf pentru fiecare dintre aceste seriale, si tu alegi cu care vrei sa te joci, noi recomandand sa le incercati pe toate pentru cea mai buna experienta posibila. Scopul tau este sa trimiti mingea de golf in gaura in fiecare nivel, folosind mouse-ul pentru a trage cu batul in ea.

Daca nimeresti dintr-o lovitura vei castiga numarul maxim de puncte, dar daca nu reusesti, ai mai multe lovituri la dispozitie, nu te ingrjora. Mult succes iti dorim, un timp placut, si te invitam sa arunci o privire si peste alte jocuri ale noastre care mai de care mai distractive!

Campionatul Nickelodeon de Mini-Golf

Cum se joaca Campionatul Nickelodeon de Mini-Golf?

Folositi mouse-ul.