SpongeBob si Bataile de Carton

📅06.04.2021, jucat de: 1257 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul SpongeBob si Bataile de Carton?

Chiar acum si aici suntem entuziasmati sa va reinvitam pe toti in minunata categorie de Jocuri cu SpongeBob, despre care stim ca este una dintre favoritele multor vizitatori ai site-ului nostru, asa ca nu aveam cum sa nu impartasim cu voi toti un joc precum SpongeBob si Bataile de Carton (SpongeBob SquarePants CardBORED).

Si Spongebob si Patrick se plictiseau, dar Patric a facut din carton o intreaga jungla, si a pus in ea tot felul de animale salbatice si creaturi, deci in continuare il veti ajuta pe SpongeBob sa se aventureze prin aceasta jungla, unde trebuie sa il ajutati sa se bata cu creaturile, si sa castige lupta dupa lupta!

Misca-ti-va folosind mouse-ul, si dati swipe peste creaturi cand doriti sa le atacati. Castigati puncte dupa fiecare lupta la care ati fost victorios, si fiecare lupta noua la care luati parte va fi mai dificila, fie pentru ca aveti mai multi inamici, sau sunt mai puternici ca cei de dinainte.

Ai grija la nivelul de energie al lui SpongeBob, caci daca este prea mic, va fi prea obosit sa se lupte. Mult succes in continuare, speram sa castigi toate duelurile, si apoi sa te vedem jucand si alte Jocuri SpongeBob online doar pe site-ul nostru!

SpongeBob si Bataile de Carton

Cum se joaca SpongeBob si Bataile de Carton?

Folositi mouse-ul.