Spongebob Omoara Teroristi

📅12.08.2020, jucat de: 759 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Omoara Teroristi?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni Spongebob se intoarce alaturi de o super provocare pentru copii, in care o sa aveti ocazia sa distrugeti cei mai mari teroristi din lume.

Voi trebuie sa mergeti alaturi de Spongebob in aceasta aventura, iar folosind tastele SAGETI de pe tastatura, trebuie sa fiti siguri ca o sa va puteti misca pe intreaga harta, astfel incat sa gasiti bombele si sa va infrangeti fiecare inamic, din fiecare nivel. Acest lucru o sa va duca cu un pas mai aproape de a avea cel mai mare punctaj.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa gasiti fiecare bomba. La inceputul nivelului, trebuie sa vedeti cati teroristi vor fi in imagine si sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati aceasta provocare in cel mai scurt timp, pentru a avea un punctaj cat mai mare.

Trebuie sa va miscati repede si sa il ghidati pe Spongebob cat mai aproape de bomba din imagine, sa o luati si sa va intoarce spre teroristul din joc pentru ca acesta sa explodeze. Trebuie sa fiti rapizi, deoarece bomba va exploda contra cronometru si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti la terorist inainte ca bomba sa explodeze si sa il afecteze doar pe Spongebob.

Personajul Nickelodeon o sa se distreze de minune alaturi de prietenii vostri si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu Spongebob si Patrick vor fi gata sa apara si in care sa mergeti in noi aventuri. Distractie placuta!

 

Spongebob Omoara Teroristi

Cum se joaca Spongebob Omoara Teroristi?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.