44 de Pisici Memorie cu Carti

📅26.02.2021, jucat de: 688 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul 44 de Pisici Memorie cu Carti?

Nu am terminat nici pe departe in a-ti oferi Jocuri cu 44 de Pisici noi online pe site-ul nostru, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti toti invitati sa aruncati un ochi peste jocul nou si foarte distractiv intitulat 44 de Pisici Memorie cu Carti, care nu este primul joc de memorie din categorie, dar este cel mai nou, si nu merita ratat pentru nimic in lume!

Vei incepe prin a alege nivelul de dificultate la care vrei sa te joci acest joc, alegand dintre nivelele usor, mediu, si greu, si in functie de ce ai ales vei avea mai multe sau mai putine carti de memorat. Indiferent de alegere, toate nivelele se joaca impotriva cronometrului, trebuind sa gasesti perechile inainte ca acesta sa ajunga la 0.

Vei da click pe cate doua carti deodata pentru a le intoarce, si daca cele doua carti selectate de tine sunt o pereche identica, ele vor fi lasate sa se vada, si trebuie sa faci toate perechile vizibile ca sa castigi jocul. Mult succes iti dorim la asta, un timp minunat, si speram sa te vedem jucand si mai multe dintre super jocurile noastre!

44 de Pisici Memorie cu Carti

Cum se joaca 44 de Pisici Memorie cu Carti?

Folositi mouse-ul.