LOL Surpriza Coachella

📅23.03.2020, jucat de: 1457 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Coachella?

Cel mai nou joc de fete cu LOL Surpriza apare astazi aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei papusi dragute isi doresc sa mearga la Coachella 2020, unde ele au nevoie de unele dintre cele mai interesante vestimentatii de festival muzical.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei papusi dragute si moderne din LOL Surprise se intorc pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare fashion, in care dragi prieteni o sa vedeti ca vestimentatiile, coafurile, machiaje si accesoriile pe care trebuie sa le gasiti vor fi extrem de interesante.

La Coachella 2020, toate fetele isi doresc sa iasa in evidenta, iar papusile LOL Surpriza nu fac exceptie, astfel ca vin aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete, in care o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe aceste papusi sa fie cele mai dragute papusi de la Coachella.

Fiecare papusa LOL Surpriza va avea nevoie de o vestimentatie cat mai excentrica si interesanta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa se potriveasca. Hainele sunt speciale pentru Coachella, deoarece este vara si foarte cald, astfel ca o sa fie multe tricouri, fuste sau pantaloni scurti de diferite culori cat mai aprinse si mai interesante.

Alaturi de aceste haine de festival, machiajele sunt extrem de interesante, deoarece o sa folositi multe culori precum verde, roz sau galben pentru a iesi cat mai tare in evidenta, iar voi dragi copii o sa vedeti ca pana si coafurile sunt in acelasi ton si vor avea suvite colorate pentru ca fetele LOL Surpriza sa fie pregatite de Coachella. Distractie placuta!

 

LOL Surpriza Coachella

Cum se joaca LOL Surpriza Coachella?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.