Jelly of the Beast

📅03.02.2020, jucat de: 4616 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jelly of the Beast?

Un nou joc Cartoon Network apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro in categoria de jocuri cu Mao Mao, pe care puteti sa vedeti ca tocmai am publicat-o. O sa vedeti ca acesta este un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa il ajutati pe Mao Mao sa isi salveze cat mai multi dintre prietenii sai aflati in pericol.

Toate personajele din Mao Mao sunt prezente in acest joc online, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa il ajutati pe Mao Mao sa fie un nou supererou pisica aici pe site-ul nostru. Suntem siguri ca pana acum, toti stiti ca Mao Mao este o pisica neagra precum un ninja, plina de cele mai tari aventuri, alaturi de care va asteapta chiar si aici pe site-ul nostru.

Astazi, alaturi de Mao Mao, o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni luptatori, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum am adus pentru voi un nou joc de aventura si de indemanare cu animale si pisici in special. Fiecare nivel din acest joc o sa aiba o creatura Cartoon Network prinsa intr-o bula lipicioasa, iar Mao Mao alaturi de voi trebuie sa isi elibere prietenul cat mai repede posibil.

Pentru ca este un ninja, Mao Mao va avea la indemana o sabie ninja extrem de ascutita, iar voi dragi copii o sa vedeti ca alaturi de aceasta sabie, o sa ajungeti sa taiati bula lipicioasa in care se afla prietenul vostru. Trebuie insa sa fiti extrem de bine pregatiti si foarte atenti, astfel incat cu fiecare lovitura pe care o faceti, sa ajungeti sa nu va loviti prietenul, care are doar trei vieti la dispozitie, astfel ca daca il atingeti cu sabia de 3 ori, Mao Mao va pierde si trebuie sa incepeti de la inceput.

Suntem siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe Mao Mao sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante aventuri Cartoon Network pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Jelly of the Beast

Cum se joaca Jelly of the Beast?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.