Scuffed Uno

📅21.02.2022, jucat de: 1039 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scuffed Uno?

Bine v-am gasit la Scuffed Uno, cel mai nou joc Uno multiplayer online, joc ce va da sansa de a va juca acest joc de carti impotriva prietenilor vostrii de acasa, de pe calculator, sau va puteti confrunta cu jucatori din intreaga lume, facand lucrurile si mai interesante!

Joaca-te Scuffed Uno online gratuit impreuna cu jucatori de pe tot globul!

Daca vrei sa te joci singur/a impotriva unor boti de calculator, alege modul solo, iar daca alegi modul de online, poti sa iti creezi propria camera, sa intri intr-una privata, sau sa alegi una dintre camerele publice unde exista locuri libere, fiind cate maxim 4 jucatori pentru fiecare 'room'.

Scopul tau este sa te scapi de toate cartile din mana, deci pune joc carti de aceeasi culoare sau acelasi numar ca cele de pe masa, altfel trebuie sa iei o carte noua. Inainte sa elimini ultima carte, da click pe UNO, caci daca nu zici uno, nu poti termina si trebuie sa tragi o noua carte.

Ai si carti speciale care te ajuta sa schimbi culoarea in ce doresti, sa schimbi directia de joc, ori sa fortezi urmatorul jucator sa traga doua sau chiar 4 carti noi din pachet. Mult succes iti dorim, si cu tot dragul te invitam sa continui distractia cum doar aici o poti avea!

Scuffed Uno

Cum se joaca Scuffed Uno?

Use the mouse.