Salveaza Jump City

📅13.10.2021, jucat de: 1096 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salveaza Jump City?

Nici nu stiti cat de entuziasmati suntem ca in acest moment va putem oferi tuturor pe site-ul nostru cel mai nou joc apartinand categoriei de Jocuri cu Haideti Tineri Titani, care este fara indoiala printre categoriile top de Jocuri Cartoon Network, asa ca in acest moment nu puteam rata sa va oferim si voua un joc de actiune si aventura precum Salveaza Jump City!

Ajuta Titanii sa-si salveze orasul!

Mai multe personaje negative din acest serial au inceput sa faca tot felul de probleme prin orasul Jump City, baza supereroilor, asa ca cei cinci vor merge fiecare in propria misiune pentru a ii opri, si vei incepe cu Robin, si apoi vei juca si restul nivelelor, confruntand alti inamici, cu alti eroi.

Misca-te folosind tastele sageti, si ataca folosind bara de spatiu. In nivelul lui Robin vei avea de mers pe un traseu cu obstacole, avand grija la acestea, la capcane, si, evident, sa bati toti inamicii pe care ii intalnesti, ca ei sa nu te omoare in schimb si astfel sa pierzi jocul.

Distractie placuta va dorim fiecaruia, si cu mult drag va invitam sa aruncati un ochi si peste alte jocuri exceptionale pe care vi le oferim astazi aici, totul gratuit!

Salveaza Jump City

Cum se joaca Salveaza Jump City?

Folositi sagetile, bara de spatiu.