Among Us Volei cu Capul

📅10.03.2021, jucat de: 892 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Volei cu Capul?

Nu putem spune ca Jocuri cu Among Us este o categorie care a avut foarte multe jocuri sport adaugate in ea pana in acest moment, motiv pentru care suntem foarte entuziasmati ca un astfel de joc tocmai ce a fost adaugat pentru voi, joc intitulat Among Us Volei cu Capul, unde veti juca volei cu acesti impostori intr-un fel mai diferit, si primul lucru care arata spre asta este ca mingea pe care o veti lovi este una de fotbal.

Nu doar asta, dar in loc sa va folositi de maini, mingea va trebui lovita cu capul impostorului vostru, voi folosind tastele sageti dreapta si stanga pentru a va misca, si cu tasta sageata sus veti sari ca sa loviti mingea cu capul. Dati-o peste plasa din mijloc, si daca oponentul vostru nu poate trimite mingea inapoi, inscrieti un punct.

Primul jucator care inscrie 10 puncte impotriva adversarului va fi castigatorul, si chiar speram ca veti fi voi acesta, si nu computerul, care va fi oponentul vostru. Ei bine, cam asta trebuia sa stiti despre joc, deci dati start la distractie chiar acum, si nu plecati nicaieri, caci si alte noi jocuri distractive va vor fi oferite astazi aici, toate pe gratis, evident!

Among Us Volei cu Capul

Cum se joaca Among Us Volei cu Capul?

Folositi sagetile.